Eerste 40 uur
Door: Marloes
Blijf op de hoogte en volg Marloes
02 Februari 2008 | Bolivia, La Paz
Allereerst super bedankt voor alle lieve berichtjes, kaartjes, kadootjes, telefoontjes, etc! Superlief!
Hier gaat alles goed! Heb in de afgelopen 40 uur dat ik onderweg ben al heel veel meegemaakt en slechts 1 uur geslapen in het vliegtuig. Jullie begrijpen, ik ben kapot!!! Maar toch even snel een berichtje!
Tot aan Bolivia ging alles eigenlijk goed! Heb al contact gemaakt met een vrouw uit Miami die me heeft uitgenodigd om te komen logeren op mijn terugreis! In Bolivia kwam ik een jongen tegen uit Engeland die in hetzelfde gezin zit als ik, dus superleuk! Ben ik niet alleen in ieder geval.
In La Paz begon de ellende. We zijn daar om half 7 aangekomen vanmorgen en zouden om 12 uur doorvliegen naar Sucre. We hadden wat vertraging maar om 13 uur zaten we in het vliegtuig. 5 minuten later moesten we er allemaal weer uit om 1,5 uur later te horen dat de vlucht was geannuleerd vanwege het slechte weer in Sucre. Na 8 uur wachten op een luchthaven waar niks te doen is, hoorden we dat we dinsdag pas door kunnen vliegen naar Sucre. Op zich niet erg, nu kunnen we La Paz bekijken en hier carnaval vieren! Maar wel jammer dat we daar 8 uur op moesten wachten.
We zijn naar een hotel gebracht. Het vliegveld van La Paz ligt boven op de berg, de stad ligt tussen de bergen in. We reden daar heen en wisten niet wat we zagen! Zo groot en mooi! Ik zal kijken of ik de fotos online kan zetten. Het is onvoorstelbaar hier. Huizen zijn heel oud, wegen heel slecht. Mensen lopen gewoon op de snelweg en autos toeteren als ze er door willen. Wel heel veel vrouwen gezien in traditionele kleding, supermooi! En de kinderen zijn hier allemaal schattig.
Nu zitten we (evelien, ik en die engelse jongen waarvan ik de naam niet weet) in een superluxe hotel. We hebben het penthouse op de bovenste verdieping met een keuken, zitkamer, badkamer met fohn en bad, en twee slaapkamers met supergrote bedden!!! Middenin de stad! Dus dat wordt heerlijk even bijkomen van de reis de komende 3 nachten. Dit hotel was geregeld door Travel Active voor de eerste nacht, maar omdat we niet verder kunnen reizen blijven we hier nog maar even.
Het is hier nu natuurlijk carnaval en dan is het traditie dat iedereen met waterballonnen gooit. Dat hebben we dus ook gezien. Het schijnt dat hier morgen de parade is, dus dan gaan we carnavallen! Verder hebben we dan maandag nog om de stad te bekijken of iets hier in de omgeving. Ik vind het wel lekker dat we hier nu een paar dagen blijven, voordat we naar Sucre gaan. Heb je dit ook gezien!
Ik ga nu even kijken voor die fotos en dan lekker slapen! Eindelijk!
Veel liefs
Loes
02 Februari 2008 - 21:49
Patrick:
wow.. wat een pech! zoveel vertraging.. kan je zien dat daar de mentaliteit anders is?
betreft die foto's: die kan je hier uploaden toch?
We kunnen haar fotoruimte geven :)
anders is een mogelijkheid op mijn site of iets dergelijks?
Groetjes en veel plezier !!! -
03 Februari 2008 - 07:49
Madelon:
Loes!
Wat balen van die vertraging zeg!! Ik hoop dat je inmiddels al een beetje bent bijgeslapen.
Die kamer ziet er inderdaad super-de-luxe uit, dus geniet er van. Veel plezier met carnavallen en superleuk dat je nu al iets laat horen!
Kus!! -
03 Februari 2008 - 09:26
Mirjam:
hey Marloes, wat jammer van de vertraging maar nu kan je toch nog als kaaskopje verkleed carnaval gaan vieren. veel plezier he. dikke kus, Mirjam.
03 Februari 2008 - 09:29
Mariska:
he loes, leuk zo contact houden.
wat veel huizen daar zeg!
ga jij ook nog met waterballonnen gooien?? kletsnatte groetjes van maris
03 Februari 2008 - 09:46
Erik:
heey loes jammer van die vertraging
ik hoop dat je snel weer door kan
maar geniet wel ff van dat stadje
ik ga nu naar de visite dikke zoen van mij zoals laatst
mzzl erik -
03 Februari 2008 - 09:53
Lies:
he wereldreiziger,zo te horen met ups en downs,maar dat ga jij wel allemaal doorstaan en heerlijk van genieten. Go with the flow!!
Ik zie graag al je reisverslagen tegemoed en maak ook een mooie foto Loes in Puur! vest op iedere plaats;)hhahaha,ben benieuwd.
Succes en goede reis.
Liefs en dikke knuffel -
03 Februari 2008 - 12:44
Pauline:
Lieve Loes!
Wat een verhalen al gelijk en je bent nog niet eens op de eindbestemming! Maar wel lekker dat je hier even lekker kan bijslapen en leuke mensen hebt ontmoet! Gaat helemaal goedkomen, de foto's zie er leuk uit! Geniet er lekker van en hou ons op de hoogte! En wel af en toe je vest wassen he!? ;)
Dikke kus Pauline
Ook de groetjes van mijn familie! -
03 Februari 2008 - 14:26
Nook:
hee lieve loes!
leuk om nu al wat van je te lezen! ziet er echt supermooi uit daar... jammer van de vertraging, maar ja, so be it...
heel veel plezier, carnavalze!
kus!
ps. hoe is de rose daar??? ;) -
03 Februari 2008 - 19:17
Nien1:
You're alive!!! Super om wat van je te horen.
Maar 40 uur en 1 uur slaap, my god.. Nu kan je iig ff lekker bijtukken in je mooie nest in LaPaz! Geniet van de carnaval en alle mooie nieuwe dingen om je heen.
Kussie -
03 Februari 2008 - 19:45
Sandra:
hey, meis, wat leuk zo snel iets van je te horen. Zit nu in mn boerinnen pakkie ff snel wat te typen, dus let niet op fouten. kom rechtsstreeks uit die pan. Was super, hebben je gemist en kregen jou wijntjes niet op haha.
Beter dat penthouse, hopen dat je snel op plaats van bestemming bent. we mailen
dikke kus san -
03 Februari 2008 - 19:56
Lien:
Chick....
Super hotel! Wel even chill ja om zo bij te komen! Zo zie je idd nog wat meer van het land!
Damn, je opdracht om jouw wijn op te drinken is me zwaar gevallen, heb nu nog steeds koppijn ;) haha!
Veel plezier chick! Dikke kusss -
04 Februari 2008 - 08:28
Suzanne:
hey loesje!
kut zeg van die vertraging. geluk bij een ongeluk dat je nu in een supermooi hotel even kan bijkomen!
heel veel plezier met alles en lees de volgende keer wel weer hoe het allemaal gaat! ben benieuwd!
kusss. Suus -
04 Februari 2008 - 08:29
Nien2:
Loes!
Wat fijn om iets van je te horen!! Wel klote van die vertraging zeg.... Maar fijn dat je in zo'n luxe hotel zit en nu even kan bijkomen. Geniet ervan en succes met het vervolg van je reis. Fotos van de carnaval volgen spoedig....
Dikke kus Nien2 -
04 Februari 2008 - 13:30
TNT:
Je hoeft de naam echt niet te weten, als ie maar een lekker ding is!
Heb je je regenjasjes bij je?
Niet dronken worden tijdens carnaval, je hebt werkelijk al veel meegemaakt.
Laat je niet ontmoedigen, maar geniet van de "prachtige omgeving".
We kijken morgen wel weer!
Rob -
05 Februari 2008 - 09:18
Eef:
lieve schat!! hoe gaat t nu met je? inmiddels al een beetje bijgeslapen? je bent vandaag op doorreis toch? spannend hoor! ben heel benieuwd hoe het is in je gastgezin enzo! hoe was de carnaval daar? hier uiteraard weer top! :-) ik ga je zo wel even mailen, heb je weer genoeg te vertellen! ;-)
dikke kus van mij! xx -
05 Februari 2008 - 11:31
Maar:
Hee lieve chick!
Wat leuk dat je al een bericht op de site heb gezet! Was wel heel benieuwd hoe het met je gaat! Maar zo te horen allemaal goed in je penthouse hahaha. Heb je goed voor elkaar. Ziet er super mooi uit op de foto's! Nu lekker ff bijkomen van de lange reis. My god, kan me voorstellen da je kapot bent. We missen je wel hoor! Met die carnaval denk ik steeds: we missen nog iemand... dat ben jij! Tis wel super leuk weer in die pan. Beter dat je nu ook nog ff kan carnavallen :) Nou chick, heel veel plezier en we berichten snel weer!
Dikke kus!
xxx Maar -
05 Februari 2008 - 17:22
Merfate:
Hey meis...jeetje wat gaaf dat je er nu gewoon zit!!
Ik had je al zolang niet gesproken dus had echt geen idee waar je nou allemaal mee bezig bent enzo.
Blijkbaar ben je dus in Bolivia!! LOL
Naja je moet maar een keer als je tijd hebt me ff van alles bij praten. Hoelang blijf je daar eigenlijk? Ik las ook al Travel Active, ik ben daar nu ook mee bezig om te kijken wat de mogelijkheden zijn dus ik ga zekr je verhalen over je avontuurtjes bijhouden!
Hoop snel weer wat van je te horen en heel veel plezier!
X
Merfate -
06 Februari 2008 - 15:52
Monique:
Hey meis,
Ik weer als laatste van het stel... Had ook echt 88 e-mails vandaag omdat ik weer een week niet op internet geweest ben!
Maar zo te lezen en te zien heb je het super daar! Wel lekker dat je even in La Paz kan bijkomen, ziet er super uit! Ben benieuwd hoe je de carnaval daar ervaren heb en naar je verblijf bij het gastgezin! Is die jongen een beetje relaxt? Beter dat je daar niet in je up terecht komt :-)!
Geniet er van chickie en tot horens!
Kussie Moos -
06 Februari 2008 - 16:01
Monique:
Oja chick,
Je site heeft ook een linkje op onze site gekregen: www.dewerelddoor.tk !!
Toedels! =XXX= -
08 Februari 2008 - 16:25
Suus:
Ohja, dit bericht had ik natuurlijk ook gelezen maar ik was zo blond om niet te snappen hoe dit werkte enzo.. 8)
maar nu wellllllllll!!!
LEUKKK om alles te lezen lieverd!
Dikke kus XXX